Städat bort julen i Skogsbacka.

I natt drömde jag en sådan otäck mardröm så jag vaknade med ett ryck. Jag gick upp en sväng på toa och gick och la mig igen. Min stora fasa då var att inte kunna somna om utan att ligga och tänka på jobbet, men jag lyckades. Jag sov tills klockan ringde vid 09.00, så det blev sovmorgon igen. Idag har jag inte sovit något på dagen, för jag vill inte sova bort all min lediga tid, även om jag skulle behöva sova. Jag vill göra lite annat också! 
 
I morse var jag så sugen på havregrynsgröt, hahaha, det kunde jag inte tro för några år sedan att jag skulle kunna vara, men idag fick det bli det till frukost. Med äppelmos på och så mjölk såklart. Vi åkte till stallet lite senare på förmiddagen och Alva red ut. Det blev några bocksprång idag med. Lotus älskar verkligen att komma ut i skogen. 
 
Kram 💖
 
I eftermiddag har vi varit i Skogsbacka och städat bort julen. Så mysigt att vara där ute och fixa iordning. Samtidigt som jag bytte gardiner tittade jag på världscuphoppningen på TV 😃. Bra att kunna göra två viktiga saker på samma gång😆. När allt var klart blev det fika.
 
 
 
 
 
Nu är det dags att ladda inför en ny arbetsvecka. Siri har tyvärr fått ont i halsen igen så nu får det bli ett sjukhusbesök. Det ger sig inte utan kommer bara tillbaka hela tiden. Jag hade kunnat ta hennes halsont. Det är jobbigt när ens barn inte är bra. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Gröt är inte alls dumt som frukost! :D

Svar: Nej, verkligen inte! Nyttigt och bra och så håller man sig mätt 👍🏼
malinlorentzon.se