Tandläkarbesök och lite annat.

Vad tycker ni om att gå till tandläkaren? Jag kan säga såhär att jag starkt ogillar det! Man plågas och så kostar det en massa pengar... Idag var det dags för mig att gå till tandläkaren. Det gick bra, som vanligt så fanns det tandsten att ta bort och så hade en lagning gått sönder lite utan att jag märkt det, så den ska jag tillbaka och laga om ett par veckor. Tandstenen tog de idag. Jag hatar det! Jag ryser i hela kroppen av obehag när de gör det. Helst skulle de få ge mig lugnande som de ger Lotus när han ska fixa tänderna, spänna upp munnen och så står man där och får munnen fixad utan att vara särskilt medveten, hahaha det skulle vara nåt det 😅.
 
Innan tandläkarbesöket idag så hade jag morgonfodringen i stallet. Det var skönt att vara klar med alla stallsysslor tills ikväll när Alva red. Det fick bli ett dressyrpass igen och det gick strålande. Han var riktigt svettig efteråt så i morgon blir det klippning för tredje gången.
 
Vårat lilla troll 😁
 
Idag har Gustav och jag gått en långpromenad med Lilleman. Det har kommit ett nytt spel på telefonen "Minecraft earth" som vi spelade när vi var ute och gick. Lite likt "Pokemon go" fast Minecraft istället. Det var en riktigt blåsig promenad men vi gick en promenad som går inne i en park och där var det riktigt skönt.
 
Mina fina killar 💖
 
Idag har jag annars skrivit i min nya kalender med födelsedagar idag inför 2020. Det kommer allt hända en del det här året... 
 
 
Närmast blir väl Gothenburg Horse Show. Åh, vad jag längtar tills dess! Det är en underbar upplevelse för en hästnörd som mig! 😃
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag! Det är inte klokt vad veckorna går fort. I morgon är det redan fredag och en liten långhelg väntar. Därefter drar jobbet igång igen.
 
Kram Malin💕 
#1 - - Anita.s :

Gillar det inte heller.... Gör lite ont i plånboken också! Hahah :(

Svar: Ja, verkligen hahaha.
malinlorentzon.se

#2 - - Lillemor lorentzon:

Stiliga killar dom klär varandra.

Svar: Visst gör dom! :)
malinlorentzon.se