Äntligen en katt i torpet.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Huskatt, Lotus WL, SWB, Skogsbacka / Permalink / 0
Idag har det äntligen varit lite solsken och det verkar som om det ska bli lite varmare framöver men först ska det var riktigt svalt några nätter. 7 grader enligt SMHI-appen! 7 grader i juli! Helt galet. Antingen är det så varmt att man inte orkar med sig själv knappt, annars är det så kallt att man får sätta på värmen.
 
Helgen som var, var Alva på semestertripp. Lotus och Celinne fick ta det lugnt i hagen, men idag var Alva tillbaka igen och vi tog en långtur på en timme. Solen sken men det blåste, fast iom blåsten så blir inte flugor och insekter så jobbiga så vi fick en trevlig långtur.
 
 
En sväng in till stan har det blivit idag med. Jag hade lite ärenden att fixa med och så tittade jag till det hemma i stan. När jag åkte tillbaka till Skogsbacka fick Minus, vår ena katt, följa med. Det är så tomt utan katt så jag beslutade mig för att Minus, 15 år, skulle få lite semester från tjejligan. Ni skulle sett honom när vi kom fram. Han la sig och spann och bara mös. Minus känner igen sig sä väl och än så länge har det inte varit några problem. 
 
💖
 
Idag fyller min pappa år också och det ska vi fira mer framöver då det är bättre väder så vi kan vara ute och i morgon är det dags för kalas för brorsans lille Tage. Det ska bli kul! 
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin💞
Till top