Äntligen igång!

Blommor, Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 2
Jag vaknade tidigt i morse och så skönt det var. Jag hade sovit hela natten och det blev ingen åska som väderleken på apparna sa igår kväll. Jag smög upp och sprang ut på toan. Det regnade lite, sprang tillbaka in och la mig igen och somnade om... Underbart!
 
Regnbåge från igår kväll.
 
Idag har det annars regnat från och till. Vi åkte in en sväng till Ö-mo och handlade. Ikväll har Gustav sin första fotbollsträning efter sommaruppehållet. Ja, nu börjar det dra igång lite sakta igen. 
 
Nu ikväll när de var på träning så har jag kollat en serie på Netflix, fodrat hästarna och så har jag testat att redigera foton på mac-en. Nu äntligen kan jag föra över kort till den här datorn. Jag skaffade mig en kortläsare och så smidigt det var. Nu ska jag bara lära om photoshop, den skiljer sig lite från mitt photoshop som jag har på pc-n. Bara jag tar mig tid och sitter ner så ska jag nog komma på hur jag ska göra. 
 
Dahliaknoppar.
 
Malva, tror jag... 
 
Fotona i det här inlägget har jag redigerat på mac-en. Hoppas de funkar. Nu ska jag försöka var lite duktigare att ta foton med systemkameran istället för mobilen jämnt. Mobilen tar helt ok bilder men med kameran så blir det allt bättre tycker jag. Vad tycker ni?
 
Vad har ni hittat på idag? Har ni också fått mycket regn? 
 
Nu kommer snart delar av familjen hem så blir det kvällsmat.
 
Ha det bra!
 
Kram Malin💞
#1 - - Britta:

Så vackra bilder!

Svar: Tack! :)
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Så mysiga bilder!! :D

Svar: Tack! :)
malinlorentzon.se

Till top