Back in business.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Lotus WL, Skogsbacka, Torp / Permalink / 1
Det är helt galet vad fort tiden går! Idag har hästarna varit här i 4 veckor och idag åkte de hem till stallet igen. Självklart är det roligt att komma hem igen till stallet och ta tag i arbetet med Lotus igen men fy så tomt det är här ute i Skogsbacka. Jag saknar dem redan och jag saknar redan uteritterna! Helt underbara och så kul har det varit! Men var sak har sin tid, som man säger. I morgon laddar jag för sovmorgon, den första den här semestern och jag tänker sova så länge jag kan. 
 
 
 
 
Trots det tråkiga vädret i sommar så har det varit en bra "hästsommar". Det har funnits mat i stort sett hela tiden, det har inte varit några hemska åskoväder utan det som har varit har varit en bra bit härifrån, det har varit bra ridväder, inte en massa jobbiga insekter och vi har hållit igång hästarna riktigt bra. Som ni förstår så längtar jag tills nästa sommar! 
 
I dag har det annars inte hänt så mycket. Jo, Alvas kille Hampus har varit här och filmat Skogsbacka från luften med en drönare. Så coolt! Nu hoppas jag att han kan fixa ihop en liten film så ska ni få se. Sedan är det ju fredag så självklart har det blivit tacos. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Ååh. kan tänka mig att det blir tomt.... :( <3

Svar: Ja, det är det verkligen.
malinlorentzon.se

Till top