Dessa möss!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Lotus WL, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Jag har tappat räkningen... i sommar har vi fångat massor av möss i torpet, känns som en hel släkt som flyttat in. Vi kanske är uppe i 10 st och jag är så trött på att höra allt krafsande. I dag på förmiddagen när vi kollade fällorna i snegarderoben så hade vi fått 2 st möss. Eftersom det var dåligt väder idag så passade vi på att rensa ur garderoberna på gammal bröte som var från fd ägare. Det har tyvärr inte blivit av innan, men idag så rensade vi ur och körde massor till tippen. Jag plockade ut grejerna som stod närmast dörren men sedan fick Johan krypa in hahaha.
 
Kolla träbjälkarna i huset! Inte konstigt att borren brann för hantverkaren som installerade luftvärmepumpen 😆. 
 
Nu är bägge snegarderoberna städade och fällorna gillrade. Ett tag idag så funderade jag allvarligt på att ta med vår yngsta katt ut, Skrållan, och släppt in henne i garderoben. Är det någon annan som har tips på vad jag kan göra mot alla möss... Undrar om det är mycket möss i år pga av den milda vintern? Jag tycker att de borde hitta mer att äta ute nu än inne. Det är annat på vintern, då förstår jag att de tar sig in.
 
Att städa garderoberna var dagens storarbete. I eftermiddag åkte jag in till stallet och fodrade hästarna och fixade mat och Lotus box. Därefter åkte jag hem och tog lite fika och satt och pratade med Siri. Så mysigt! 
 
Jag åkte sedan tillbaka till stallet och tog in Lotus och fixade honom. Under tiden kom det sånt regn- och åskoväder så vi tog det lugnt. När ovädret var över tog jag Lotus på en promenad. Han har säkert träningsvärk efter träningen hos Julia igår. 
 
 
Ja, nu när Lotus flyttat hem till stallet igen så blir det rätt mycket åka. Det får det vara värt så att jag kan vara här ute så mycket som möjligt. Nu är det inte lång tid kvar tills jobbet drar igång igen och då blir jag stadsbo igen... Inget jag ser fram emot precis. Jag hade kunnat bo här ute året runt. Inget som stör, bara lugnt och tyst.... ja, förutom de små mössen, men det är sådant jag får ta. 
 
Kram Malin💞
Till top