Det blommar!

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Lavendel, Lotus WL, Stockros / Permalink / 0
Jag väntar och väntar på att värmen ska komma, men det verkar den inte göra. I tidningen stod det att det är den kallaste juli på 60 år. Vi får hoppas att vi kan få lite värme i augusti, för i juli verkar det rätt kört. 
 
Stockrosen har äntligen börjat slå ut! 
 
Idag har det varit rätt lugnt. Gustav har tränat fotboll. Lavendeln blommar för fullt här ute. Jag har funderat på att klippa av dem och göra små buketter att torka, men jag har låtit det vara. Alla humlor, fjärilar och bin älskar dessa buskar och de har mer nytta av dem än jag. Så de får vara. 
 
 
Det börjar komma massor av fjärilar i lavendeln nu. 
 
Något som inte är så roligt är alla flugor. Lotus avskyr flughuva men han har löst flugproblemet alldeles själv... Celinnes rumpa! Det finns inget bättre mot flugor i ansiktet än hennes rumpa om ni frågar honom. Celinne är så snäll och låter honom stå där i hennes rumpa. 
 
 
Ett storarbete har vi gjort idag, vi har hämtat hö. 70 balar blev det sammanlagt och det känns så skönt! Nu klarar sig Lotus ett bra tag framöver. Alva har målat Lotus box så nu ska den bara spånas upp så är den inflyttningsbar igen. Jag kan inte fatta att veckorna för hästarna här ute snart är slut. Det känns alltid lika ledsamt. Sedan är det roligt att komma tillbaka till stallet och stallvännerna, men att ha dem här ute är så kul och mysigt! 
 
Nej, nu ska jag i säng! 
 
Kram Malin💞
Till top