Fixat rosorna.

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Kaprifol, New Dawn, Skogsbacka, Torp / Permalink / 1
Vi har det verkligen toppenbra här ute på landet och jag njuter varje morgon av att jag sovit så gott. Trots tokiga drömmar som dyker upp emellanåt. Som i natt t.ex. då jag drömde om jobbet, vilket jag nu inte ska göra. Det är ju nu jag ska släppa det.... I varje fall, jag var tillbaka efter sommarlovet och hade fått en helt ny klass! Eleverna i den klassen var så jobbiga. Alla bänkar som jag ställt till rätta flyttade de omkring och det var ingen ordning med något alls. Svettigt hahaha! Tur att inget av det jag drömde stämmer. Jag har en toppenklass! Nej, inte får jag börja tänka på jobbet än och röra ihop det. Det är några veckor kvar att bara chilla innan jag få börja göra det. 
 
 
Idag har regnandet fortsatt. På förmiddagen var det ändå uppehåll till och från och när det regnade kom det bara lite smått regn så det gick att vara ute. Jag och min man tog tag i att göra iordning rosbuskarna på framsidan. Buskarna har vuxit så mycket och just nu var det ingen ordning på dem. Vi tog en gammal kratta till hjälp för att trycka upp de tunga grenarna och så klättrade jag upp på en pall och band upp grenarna med najtråd. 
 
Före.
 
Efter.
 
Ja, det är allt lite smått "krig" när man ska binda upp rosorna. Deras taggiga grenar är inte at leka med så vi blev allt lite smått rivna på armarna trots långärmat. Det blev riktigt bra till slut och jag är så nöjd. Nu ser det snyggt ut igen. 
 
Lite finlir kvar. 
 
 
I år är det ingen bakluckeloppis i Ydrefors som vi brukar besöka pga corona. Så tråkigt men det är bara att gilla läget. Det blir att åka runt istället och kika på andra loppisar. I eftermiddag åkte vi till en loppis och kikade. Jag hittade en sak som jag hade kunnat tänka mig att köpa men inte till det priset som de tänkt. En loppis ska var en loppis, det ska vara bra priser och inte några överpriser anser jag. Så jag köpte inget.
 
Nu ska jag snart gå ut och kika till Lotus, Celinne och kaninerna så att de ahr det bra innan jag lägger mig. När jag tar den rundan på kvällen doftar kaprifolen underbart gott! Är det någon av er som har en kaprifol? Visst är de fina och lutar ljuvligt!? 
 
Kaprifol
 
Hoppas att ni har haft en bra dag! Om ni vill kan ni följa mig på instagram också. Där försöker jag uppdatera lite ofta. Kontot heter @skogsbacka1. Välkomna dit! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Men hur magiskt att ni kan ha med hästarna?! Ser underbart ut :D

Svar: Ja, det är jag väldigt glad och tacksam för!☺️ De får semester och jag slipper åka och fara en massa i bilen.👍🏼
malinlorentzon.se

Till top