Fotograferat och målat.

Foto, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Hörnskåp, Lotus WL, Måla, SWB / Permalink / 1
Oj, vad det regnade i natt! Vaknade vi ett tillfälle då regnet bara öste ner. Idag har vädret annars varit från och till men nu ikväll så känns det som om det har regnat klart. 
 
 
Idag har min man fortsatt med sommarens lite större projekt, att måla klart gäststugan. Jag har börjat måla vårt hörnskåp. Jag har tänkt göra det länge men det har inte blivit av, men nu hade vi lite färg hemma som vi tagit med ut. 
 
 
 
Det är inte klart än, jag har bara gjort en strykning, så skåpet ska få lite mer färg. Där fönsterglaset har varit kommer jag antingen att ha hönsnät eller något vitt spetstyg. Jag tror att det kan bli bra när det är klart. 
 
En annan sak som jag skulle vilja göra här ute eller jag vill göra många saker, men en grej är att tapetsera om. Det skulle verkligen behövas... Nu på semestern när jag kikar på Instagram och alla fina konton så blir jag så sugen. Det finns så mycket fina tapeter också. 
 
Vi har med en av våra katter hit till torpet. Han är innekatt i stan men idag har han fått kika ut en sväng.
 
 
Döläskigt, men till slut vågade han gå nedför verandatrappen och käka lite gräs innan han sprang in igen. Han kommer inte få vara ute lös själv men att vara ute på verandan när vi är där är ok. Han är inte den som rusar iväg. 
 
 
Idag har Lotus och Celinne fått ta det lugnt i hagen. Alva och jag har hållt igång dem riktigt bra nu på semestern så nu får de några dagar att chilla på. Jag passade på att fota dem lite ikväll när ljuset var bra. 
 
 
 
 
 
 
Man blir trött av att vara på sommarbete hälsar Celinne. 
 
Ikväll har vi grillat och alla barnen var här. Så mysigt! 
 
Dagarna bara springer fram och jag önskar att det kunde gå liiiite saktare. 
 
Vad har ni hittat på idag? Hoppas ni har det bra!
 
Kram Malin💞
#1 - - Marie:

Så fina bilder du visar och fniss hästen ser lite lattjo ut på sista bilden

Svar: Tack! Vad kul att du gillar dem. Ja, bilder på hästar som gäspar är allt underhållande 😆
malinlorentzon.se

Till top