Från 45 till 46.

Foto, Gott & Blandat, Skogsbacka / Fotograf Malin Lorentzon / Permalink / 1
Idag har det inte varit en vanlig dag. Det har varit min födelsedag. Jag kommer nog alltid tycka att det är roligt att fylla år. Visst jag bli äldre, men jag är glad för varje år jag får och att jag mår bra och att hälsan är med mig (förutom då den envisa muskeln piriformis och ischiasnerven som bråkar med mig varje dag, men det finns alltid det som är värre). 
 
Dagen började med ett litet men urgulligt födelsedagståg som bjöd på skönsång och presenter. Därefter gick jag upp och gav hästarna frukost. Dagen var rätt lugn efter det. Vi åkte en sväng till Asby och gick en sväng i Hedners park.
 
Idag blev det lite fotografering också och idag blev det Minus som blev fotad. Minus var ute en sväng och han blir bara katigare och katigare. 
 
 
 
En liten livsnjutare. 
 
Mitt födelsedagskalas delade vi upp pga covid-19. Idag kom mina föräldrar och Johans föräldrar. Min bror och hans familj kommer en annan dag. Jag har fått så fina presenter idag bl a  2 st presentkort, parfym, kläder, mammas hembakade bröd, blåbär som pappa plockat, antika saker, kläder, godis mm. Jag är jätteglad för allt jag fått. Toppengrejer! Kläder är något jag verkligen behöver ha och dem jag fick var kanon! Jag kan visa dem i ett annat inlägg.
 
Det fick bland annat bli jordgubbstårta på kalaset. Så gott! 
 
Hur har ni haft det idag? Det kanske är någon läsare här på bloggen som fyller år idag också. Grattis i sådana fall! Nu ska jag snart i säng!
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞
#1 - - birgitmaria:

Grattis!!
Jag håller med dig; det är kul att fylla år. Fastän man blir äldre för varje år. Men det är liksom livets gång. Lika bra att fira!
Låter bra med uppdelade kalas, då får man fira mer. (och äta tårta flera gånger)

Svar: Tack så mycket! Ja, det gäller att fira ordentligt 😁
malinlorentzon.se

Till top