Hemestertips!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Brostorp, Brostorps gårdsmejeri, Lotus WL, Ostkaka, SWB, Torp / Permalink / 1
I natt har jag inte sovit många timmar så idag har jag varit så trött. Så ikväll blir det sängen tidigt. Morgonen började med en tallrik vaniljyoghurt med nyslungad honung på. Det är sååå gott! Riktig sommarfrukost om ni frågar mig. Våra grannar här ute har bin så vi brukar köpa nyslungad honung av dem, så även i år. Har ni inte testat nyslungad honung någon gång så gör det.
 
 
Vädret är under all kritik! Det regnar och blåser om vartannat hela tiden. Jag blir tokig snart om det inte blir bättre väder. Lite uppehåll var det idag en stund och då var vi iväg på en liten tripp till Brostorps gårdsmejeri och åt ostkaka. 
 
Brostorp
 
Vi försöker komma iväg dit en sväng varje sommar för hemgjord ostkaka är så gott! Tycker ni om ostkaka? Ostkakan serverades med vispad grädde och körsbärssylt. I vanliga fall får man ta ostkaka själv men pga coronan så var det bordsservering. Ville man ha mer när första portionen var uppäten så var det bara att säga till så fick man både mer ostkaka och kaffe. Betalningen skedde utomhus och det fanns flera olika ställen att sitta på så man var aldrig nära någon annan. Ett tips i sommar för er som vill hemestra, åk till Brostorp och ät ostkaka! 
 
Så gott! 
 
Annars har det varit lugnt. Jag hade tänkt ta tag i träningen idag men så blev det inte. I morgon ska jag göra ett frest för det går inte att hålla på såhär och bara äta och äta och inte röra på sig. Jag mår inte bra av det varken till kropp eller knopp. 
 
Lotus och Celinne har haft en lugn helg eftersom Alva är på semester i Västervik, men i morgon kommer hon hem så på tisdag hoppas jag på en tur. Jag börjar bli så gräsligt ridsugen.
 
 
 
Idag fick de på sig sina ofodrade täcken eftersom det regnat fram och tillbaka hela dagen och de går ute dygnet runt. I morgon blir det bättre väder hoppas jag så då åker de av. 
 
Ja, så måste jag berätta att ikväll när jag tömde tvestjärtsfällorna i dahlialandet så var det en tvestjärt i en kruka, så visst funkar fällorna! 
 
 Tvestjärtsfälla.
 
Nu ska jag gå och se till djuren och sedan blir det god natt!
 
Kram på er och glöm inte att klicka på "Gilla"-hjärtat här nedanför när ni kikat förbi!
Malin💞
#1 - - Marie:

Ohhså gott det såg ut

Svar: Ja, riktigt smaskigt!
malinlorentzon.se

Till top