Kört Tesla!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Äntligen blev det soligt och skapligt skönt idag. Jag har nästan tappat hoppet om sommaren, så en fin dag såhär, ja då gäller det att njuta! 
 
Idag på förmiddagen åkte jag in till stallet och fixade iordning hos Lotus. När jag kom dit stod de längst ner i hagen så jag var bara tvungen att gå in till dem och klappa om dem. Så mysiga! 
 
 
 
Under tiden jag gjorde stallet så var Johan och handlade för i eftermiddag har vi haft mina kusiner Johan och Victor och Victors sambo, Matilda här på lite grill. Så himla roligt att träffas och sitta och prata om allt och gamla minnen. Timmarna bara sprang iväg och avslutades med att vi fick åka med i Victors Tesla. Jag blev totalt såld! En sådan bil vill jag ha i framtiden! Så häftig! Har någon av er åkt med i eller kört en Tesla? Får ni chansen, så ta den!
 
Alva har ridit Lotus idag ordentligt för första gången efter sommarbetet och han hade varit så fin, men han har alldeles för mycket päls så i morgon blir det klippning. 
 
I morse hade jag tänkt mig sovmorgon men jag vaknade som vanligt vid 08.00. Nu hoppas jag att jag kan sova ut mer i morgon. 
 
Hur har ni haft det idag? Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin💞
Till top