Krabbelurer och lite annat.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Landet, Skogstuna, Torp / Permalink / 0
Idag har jag skjutsat Gustav till sin kusin. När vi kom dit så blev det förmiddagsfika med kaffe och krabbelurer. Så gott! Innan jag åkte hem tittade vi på fåren och deras lamm som blivit så stora och hönsen med kycklingar. 
 
Heidrun
 
 
Skrållans mamma.
 
Efter fika och rundvandring så åkte jag mot stan och gjorde lite ärenden. Jag åkte också förbi hemma och såg till det där. Jag passade på att mysa lite med katterna. I år är de inte med i torpet. De stora barnen bor oftast i stan och några av katterna mår så dåligt av att åka bil så jag har låtit dem vara kvar. Fast jag saknar dem så mycket och deras värme när de kryper upp hos en. 
 
Skrållan. 
 
För ca 1 1/2 år sedan gick jag med viktväktarna, bara appen, eftersom jag inte trivdes med hur jag såg ut plus att alla kläder satt åt. Det gick bra, även om det var kämpigt till en början, -15kg lite drygt blev det till slut och det har jag hållt i över ett halvår. Den senaste tiden har jag inte använt appen alls, inte mer än registrerat min vikt varje vecka, så idag sa jag upp den. Lite läskigt, för nu ska jag klara av detta själv och jag vet hur jag är, jag älskar mat. Går det helt åt skogen så kan jag gå med igen, men det har jag inte tänkt göra. Det här ska gå!
 
Vad hittar ni på annars på semestern? Ni får gärna komma med tips... Jag funderar på att ta och måla ett hörnskåp. Vädret är toppen för det.
 
Kram Malin💞
Till top