Långtur och rosbuskfight.

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Astrid Lindgren-ros, Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp, Uteritt / Permalink / 0
Nu längtar jag efter mer värme igen! I eftermiddag var jag och Gustav nere vid sjön för att bada men det blåste så mycket att jag genast gav upp den tanken. Gustav däremot var i till hälften. Det var 21 grader i vattnet så hade det inte blåst så mycket så hade jag hoppat i jag med. 
 
Celinne och Lotus har fått en riktig långtur idag. Vi var ute i en timme, så härligt! Idag bytte vi hästar, Alva tog Celinne och jag tog Lotus och det funkade toppen det med. 
 
 
 
 
Det var riktigt bra ridväder, inte för varmt och så blåste det lite lagom, inte som nu i eftermiddag, men i varje fall tillräckligt för att hålla borta många irriterande insekter. Jag älskar detta, att rida och andas in skogsdoft och njuta av naturen. Idag såg vi ett rådjur som skuttade iväg över ett kalhygge.
 
Det är en sådan lyx att vi får låna Celinne! Jag kan säga att jag blir inte mindre sugen på att ha två hästar. Vi har pratat lite om det, Alva och jag, och det skulle vara så kul att ha en yngre häst framöver så att vi har något när Lotus blir äldre. Det här kommer inte att hända än på ett tag, men drömma får man göra. Håller sig Lotus pigg och fräsch så kommer han att hänga med ett bra tag till. Han kommer alltid vara hos oss i vilket fall!💖
 
Annars har det varit rätt lugnt idag. Det har varit de vanliga vardagssysslorna som har gjorts som t.ex. laga middag och städa toaletten. Jag har också klippt bort döda grenar i rosbusken vid huset. Det är en utmaning kan jag lova, rena rosbuskkriget😅. Nu måste jag bara se om jag kan binda upp den lite bättre, men då måste vi vara fler som hjälps åt när vi ska ta till den fighten. 
 
Astrid Lindgrenros💕
 
En annan sak som jag måste fixa med är tvestjärtsfällor till mina dahlior. Tvestjärtarna har inte kommit än men det är lika bra att ligga steget före. Hittade ett tips på instagram som jag kan visa här när jag är klar. 
 
Nej, nu ska jag försöka lägga mig skapligt ikväll. Det har blivit rätt sent de senaste kvällarna och så ringer klockan vid 08.00 på morgonen. Det funkar inte riktigt så nu måste jag försöka komma i säng. 
 
Hoppas att ni har haft en finfin dag!
 
Kram Malin💞
Till top