Lite tankar om semestern.

Blommor, Foto, Gott & Blandat, Skogsbacka / Kaprifol, New Dawn, Torp / Permalink / 1
Vilken dag det har varit idag. Nu får vi inte klaga på vädret, visst det har inte varit jättevarmt men ca 20 grader och sol. Underbart! 
 
New Dawn
 
Jag älskar verkligen mornarna här ute. Klockan ringer vid 08.00, jag smyger upp, ger hästarna frukost, kollar till korna och går sedan in och fixar frukost medan övriga sover. Det är lugnt och tyst, en perfekt start på dagen. 
 
Idag har vi varit nere vid sjön en sväng. Tyvärr har temperaturen sjunkit rätt mycket under dessa dagar som det har varit kallt så vi badade inte, men vi kom i med fötterna och satt en stund på bryggan. 
 
Lotus och Celinne har också fått sig en runda. Det är så kul för de älskar verkligen att komma ut i skogen en sväng. De går med spetsade öron och tittar nyfiket överallt, frustar med jämna mellanrum, ja de njuter verkligen.
 
Ikväll är alla barnen här ute och sover här tills i morgon, så mysigt. Johan är i stan och ska jobba i morgon sedan har han semester, lite jobb kommer det att bli, det blir det alltid. 
 
Kaprifolen doftar underbart!
 
De senaste dagarna har jag funderat lite på vad vi ska hitta på när Johan har semester. Jag är sugen på att kanske åka till Visingsö en sväng och Gränna. Det är så fint där och det var ett bra tag sedan vi var där. Jag skulle också kunna tänka mig att åka en sväng till Vadstena och där runt omkring, besöka något trevligt café, luncha någonstans, kanske besöka några loppisar. Vi får se lite vad det blir.
 
Kram Malin💞
#1 - - Malin:

Jättefina blommor!

Svar: Ja, visst är dom 🌸
malinlorentzon.se

Till top