Min energi är borta.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Nu börjar jag verkligen ledsna på vädret! Idag har det regnat och sedan har solen kommit fram en stund och så har det regnat igen och blåst. Jag blir deprimerad av det här vädret! Så tänker jag att det finns alltid det som är värre, och det gör det ju, men nu är jag så less.
 
Ännu en mus har fastnat i fällan. Det var ett herrans liv igår kväll och nu när vi kollade fällorna så var det en riktigt stor som fastnat. Hur många finns det? Tar det aldrig slut? De får gärna finnas ute, men här inne behöver de inte vara. De kan förstöra så mycket och jag tycker det är lite otäckt om de gnager på elledningar osv. 
 
Idag har det varit rätt lugnt. Gustav har tränat fotboll, jag har rensat lite bland dahliorna som inte slagit ut än! De är på gång men det är så kallt så det är så segt. Jag fick dem rätt sent i våras också pga att våren var kall så jag hoppas att jag kan få igång knölarna tidigare nästa år så att de blommar lite tidigare. Förhoppningsvis är det lite varmare också. 
 
I eftermiddag åkte jag in till stan och Alva och jag åkte till Lotus. Han fick jobba med konditionen idag så det blev galopparbete. Jag kan säga det, att han har inte tappat något särskilt under sommarbetet. Han var så pigg och glad och jobbade på riktigt bra. Inte nämnvärt trött efter det galopparbetet... 
 
Nu ska vi snart lägga oss. Det ska bli skönt. Jag är lite trött idag och jag tror det beror, som jag skrev i början av inlägget. på vädret. Jag känner mig seg och allt är segt att göra. Sådär är det ibland. 
 
Mina små favoritkillar!
 
Jag hoppas på en bättre energifylld dag i morgon. Hoppas ni har haft det bra idag.
 
Kul att så många har hittat hit också! Välkomna!
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
Till top