Nu ska dörrarna bli fina!

Gott & Blandat, Inredning, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Idag tänkte jag att jag skulle sova länge. Jag vaknade och tittade på klockan 07.15. Varför kan jag inte sova längre!!! Jag blir tokig. Det har säkert något med åldern att göra. 
 
Efter förmiddagskaffet tog jag tag i ytterdörrarna. Vi köpte linolja och färg när vi var i Väderstad så nu är det på tiden att jag kommer igång. Jag började med att ta på linolja där vi ska fylla i sprickor med fönsterkit. 
 
 
 
Därefter tog jag sandpapper och slipade till de andra sprickorna som jag fyllt i sedan tidigare. Här ska jag också fylla i med fönsterkit på vissa ställen. Dörrarna kommer funka ett tag till men framöver så måste vi nog göra iordning dem mer ordentligt eller skaffa helt nya. 
 
 
När allt är slipat och klart ska jag måla dem med linoljefärg och i färgen oxidgrön. Det kommer bli så fint! (Hoppas jag).
 
I eftermiddag åkte jag in till stallet och mötte upp Alva där när hon slutat jobbet. När vi tog hem Lotus från sommarbetet så var han som ett troll i pälsen, så mycket päls! Alva red Lotus igår och har var så svettig och det funkar inte att ha honom sådan när vi ska träna och tävla. Det mår han inte bra av. Så idag åkte pälsen av! 
 
Gott att äta gräs efter klippning!
 
Han blev så fin och helt ärligt så tror jag att han tyckte att det var skönt att bli av med vinterskruden. I morgon väntar hoppträning för Lotus och Alva för Julia Johansson. Det ska verkligen bli superkul! 
 
Efter stallet var jag hemma en sväng i stan och vattnade och såg till det där. När vi åkte tillbaka till torpet vräkte regnet ner så att det knappt gick att köra. Vad är det här för sommar?!?!
 
Dahlialandet växer men än har det inte slagit ut några blommor. Jag väntar för fullt! Många knoppar finns det så den som väntar på något gott... 
 
Nu ska jag snart i säng. Det blir tidigt i morgon... 
 
Kram Malin💞
#1 - - Malin:

Spännande att se resultatet på dörrarna sen!

Svar: Bilder kommer när det är klart! Jag hoppas det blir bra!
malinlorentzon.se

Till top