Smaskigt fika idag!

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL, Skogsbacka / Utflykt, Väderstad centralkonditori / Permalink / 0
Idag vaknade jag till strålande solsken! Hur underbart?! Hästarna fick frukost, kaninerna med och sist men inte minst jag. 
 
Efter förmiddagsfikat drog vi in till stan och hämtade resten av familjen och åkte på en utflykt tillsammans. Idag gick färden till Väderstads centralkonditori. Har ni inte varit där så har ni missat något. Vilket fika de har och så goda smörgåsar! Vi satt ute och det funkade alldeles utmärkt med tanke på corona. Alla höll avstånd i kön osv. 
 
 
Jag tog en fralla med brieost, flytande honung och valnötter. Vi smakade också på två goda kakor, vaniljdröm och pistagemazarin, vi köpte en av varje och delade så det blev en smakbit av varje. De var så goda och min favorit blev nog pistagemazarin. Pistagemazarinen är glutenfri för er som inte tål gluten.
 
 
Personalen var så trevlig och frågade om vi ville ha vatten till Lilleman så det tog vi. Det är service!
 
 
Så kul att alla ville följa med! 
 
När vi fikat klart gick vi till affären bredvid, Väderstad byggnadsvårdsbutik. Oj, så mycket fint det fanns där! Vi köpte färg till våra dörrar Skogsbacka, oxidgrön, och kokt linolja så nu äntligen ska de bli klara. Det ska bli så kul! 
 
Ikväll fick det bli tacos, det är ju fredag... 
 
 
Vilken sommardag vi har haft idag! Det gäller att njuta av detta. Vad har ni hittat på idag? 
 
I morgon blir det en lugn dag med förhoppningsvis bad. Lotus och Celinne ska få sig en tur ut i skogen. Det är några dagar sedan sist men skönt att både de och vi kan ta lite semester. 
 
Ha det fint alla som kikar förbi här! 
 
Kram Malin💞
Till top