Ännu en fin dag!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Nu har jag verkligen kommit in i semestern. Idag hade jag inte en susning om vad det var för dag. Det är väl ett gott tecken, eller hur!?
 
Det har varit ännu en helt fantastiskt fin sommardag idag. Riktigt varmt och skönt. Lite moln har det också varit och det har blåst lite men det har bara varit skönt tycker jag. 
 
 
I natt har vi haft myggnätsfönster i sovrumsfönstrena men det var riktigt varmt ändå. Jag har sovit lite sådär pga värmen men ändå helt ok. Dessutom har jag legat och lyssnat efter hästarna. Framåt morgonen, sådär vid fyratiden, var det riktigt tyst så jag smög upp och kikade ut. De stod på en av de platser de brukar var på så allt var lugnt. 
 
 
idag har vi också varit och badat flera gånger. 24 grader i vattnet är inte fel om jag säger så. Det är verkligen toppen att ha så nära till badet. 
 
 
Ikväll har vi grillat och det var så gott. Jag har sett till Lotus och Celinne och de hade det så bra. De stod och kliade varandra. 
 
 
Utsikten från vårt sovrumsfönster. Bättre kan det inte bli! 
 
Idag har jag också fixa lite med mina dahliasticklingar. Några som jag tog dog men jag fick väldigt många att klara sig. Så kul! Nu hoppas jag att det kan bli många fina blommor!
 
Ha det gott alla! 
 
Kram Malin💞
Till top