Äntligen en ridtur ut i skogen.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 2
Jag tycker allt att det är rätt skönt att komma upp skapligt på morgonen nu på semestern så jag ställer faktiskt klockan, för annars skulle jag sova alldeles för länge. Hur gör ni?
 
Frukost på verandan.
 
På förmiddagen åkte jag till stallet i stan och städade ur Lotus box. Svetten rann och det var riktigt tungt men nu är det gjort. Så skönt! Jag fixade lite ärenden i stan innan jag åkte ut till Backen igen.
 
I eftermiddag var vi på gång att rida ut, Alva och jag, men åska och regn närmade sig så vi väntade och tur var det för det kom en ordentlig skur! När det åskat och regnat klart så var luften svalare så då tog vi Lotus och Celinne på en tur ut i skogen. Så mysigt!
 
 Bästis!
 
 
Efter regnet så var flugorna smått hysteriska, men det gick bra. När vi hade Lotus första sommaren var han totalt galen på alla flugor, men han har vant sig. Visst, han älskar dem inte men det går så mycket bättre.
 
Funderar lite på vad man ska hitta på i sommar i dessa coronatider. Vad ska ni hitta på? Vi ska inte åka långt men något skulle vara kul att göra. Frågan är vad? Tips mottages tacksamt! 
 
Hoppas ni har haft en fin söndag! Tänk i morgon är det måndag, den där dagen som man har sådan ångest för annars. Nu är den bara där och det känns hur gött som helst! 
 
Ha det gott alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Ställer också klockan, får ren ångest om jag sover längre än 08:00.... Även fast jag har semester :) Inte värt att sova bort tiden! Kramiiiis

Svar: Håller helt med dig! Sova kan vi göra en annan dag. Inte nu!😆
malinlorentzon.se

#2 - - Jonna:

gud - vad - härligt det ser ut!

Svar: Ja, det var det allt 😊
malinlorentzon.se

Till top