Äntligen städat!

/ Permalink / 2
Äntligen har jag haft tid till att tag i rummet som vi inte har brytt oss om ett dugg, eller rättare sagt det har kommit sist på listan på "att göra-listan" och när vi väl kunnat ta tag i det så har orken inte funnits. Det har känts som världens största berg att bestiga, att göra iordning där. Jag hatar verligen det rummet men förhoppningsvis så kommer det att kännas lite bättre nu. I varje fall, vårt sovrum... det var allt något att bita i men nu är det gjort! Jag förstår inte hur mycket saker vi har. Jag var också inne en sväng i snegarderoberna och plockade. Alla saker från lärarutbildningen... Hjälp! Det är bara att slänga. Det går ju inte att spara på allt och dessutom kommer det hela tiden nya saker och dessutom mycket roligare. En sporre att göra iordning ordentligt är också att om vi hittar ett hus på landet... då kan vi inte sitta här med all skit. 
 
Nu är det så gott som klart! Det är så skönt. Nu skulle det bara behövas nya tapeter osv. Det skulle verkligen bli ett lyft. Jag funderar på att beställa hem nya sänglampor från IKEA. Vi får väl se om det blir så.
 
Ikväll var vi hos Lotus en sväng och Alva red ett pass på honom i paddocken. Idag var det en massa flugor som irriterade, så Lotus hade lite svårt att koncentrera sig. 
 
 
I morgon ringer klockan tidigt för Alva och jag har morgonfodringen. Sedan ska vi fixa med en annan grej, men det får ni se sedan. Alva ska också hinna rida på morgonen för vid kl.10.00 kommer hovslagaren och fixar nya skor till Lotus. Full fart i morgon med!

Hoppas ni har haft det bra idag! Nu kommer värmen riktigt ordentligt. Glöm inte att dricka! 
 
Ha det bra! 
Kram Malin💞
#1 - - Klara:

Jag har också en sinnessjuk lång att göra-lista! gah, hatar det!

Svar: Ja, fy det är inte kul, men tänk så skönt det är att bocka av grej efter grej! Den känslan är rätt go 😁
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Häärligt :D

Svar: Ja riktigt gott! 👍🏼
malinlorentzon.se

Till top