Äntligen tävlingsdags.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
Äntligen är hopptävlingarna i gång igen! Idag har Alva och jag varit iväg på hopptävling i Aneby. Det var ordentliga restriktioner för att tävlingen skulle kunna genomföras, bl.a. endast ryttare och en medhjälpare fick komma in på tävlingen. Det var heller inte en massa funktionärer utan man fick klara sig själv. På banan fanns det självklart några funktionärer. Summa kardemumma så gjorde Anebys ridklubb detta riktigt bra. 
 
När vi skulle åka från stallet så åskade det på avstånd. Jag gillar inte att det åskar när jag ska köra Lotus. Som tur var så höll den sig borta. Däremot kom det en regnskur när vi kom fram. Jag tog skydd inne hos Lotus i transporten. 
 
Vi gjorde iordning Lotus i bra tid. Då sken solen istället och det blev sådär otäckt varmt. Därefter mulnade det på och blev sedan lite svalare. Ja, vädret, det var verkligen växlande idag.
 
Alva gick sedan banan och jag tog hand om Lotus. Därefter red och hoppade de fram. Som vanligt så blev jag nervös... så typiskt mig hahaha. Alva hade ett tidigt startnummer, tror det var nummer fem. Alva gjorde en kanonbra runda och allt flöt på så bra. Lotus var verkligen med på noterna och hoppade riktigt bra. Han kom lite nära på något hinder men Alva rättade till det efteråt så att avståndet till nästa hinder blev bra. 
 
 
När de kom i mål gick de upp i ledning. Sedan var det en spännande väntan. Det var många felfria ritter efter Alva och några gjorde tighta omhoppningssvängar så de fick snabbare tider. Så snyggt ridit av dem! Inför sista starten låg hon placerad 5:a, red den sista ryttaren felfritt och snabbare än Alva så skulle hon hamna precis utanför placering. När siste ryttaren gått i mål så skilde det endast 32 hundradelar. Alva var lite snabbare! Vilken lycka! 
 
💖
 
I och med restriktionerna så var det ingen prisutdelning utan ryttarna som blev placerade fick hämta rosett och plakett i sekretariatet. När allt var klart åkte vi hem och fixade iordning allt för tidigt i morgon bitti så åker vi tillbaka till Aneby igen för en ny tävlingsstart, regional 1.10m. Det ska bli riktigt skoj! 
 
Resten av dagen har jag inte gjort många knop. Natten till idag sov jag knappt något eftersom det var sååå varmt i vårt sovrum så jag sov en stund i eftermiddags. Nu hoppas jag att det är lite svalare tills i natt för jag måste sova och i morgon ringer klockan tidigt, närmare sagt 05.00.
 
Vad har ni haft för er idag såghär dagen efter midsommarafton?
 
Nu ska jag i säng! 
Ha det bra alla bloggläsare!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Men såå kul!! :D

Svar: Ja, det är så roligt när allt jobb som läggs ner ger resultat. 😊👍🏼
malinlorentzon.se

#2 - - Lotta:

Så fina ni är!

Svar: Ja, visst är dem fina. Det är min dotter Alva och Lotus :)
malinlorentzon.se

Till top