Dahlior och hoppträning.

Blommor, Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Jag säger det igen, vilket väder vi har! Så varmt! Jag klagar inte, men över trettio grader är kanske lite väl varmt. Det är svårt att få något gjort i värmen... 
 
 
Idag, torsdag, åkte vi ut till Skogsbacka. Vi proppade bilen full av dahlior och jord. När vi kom fram satte jag genast igång med att fixa iordning dahlialandet. Jag satte dit kanstlisten och la på ny jord och därefter placerade jag ut dahliorna så att det blev som jag ville ha det. Ner med dem i jorden och på med vatten. Nu hoppas jag på många fina blommor! 
 
 
Jag ska köpa till några bambustänger, lite till kantlist och näring till dahliorna. Kantlisten är jag väldigt nöjd med. Jag tycker det är riktigt snyggt med rostlooken. 
 
Våra vackra pioner.
 
På eftermiddagen åkte vi och badade. Det var så skönt i sjön, 24 grader och inga problem att ligga i och njuta en stund. Vi hade med oss fika till stranden och då fick jag den där semesterfeelingen. Så skönt det ska bli! Lata dagar, njuta av lugnet och ledigheten, ingen stress osv. Låt inte tiden gå sådär fort nu bara... 
 
Ikväll har Alva gjort sista träningen för Tord den här terminen och de avslutade verkligen på topp. Värmen var absolut inga bekymmer för Lotus. Han var pigg, glad och hindersugen precis som vanligt. 
 
 
Nu ska Lotus få lite sommarlov och äta gräs. Det är han verkligen värd! 
 
Nej, nu ska jag försöka sova. Det är sååå varmt i vårt sovrum så jag vet inte hur det ska gå till, men på något sätt måste det gå. Hoppas ni har haft en fin dag och kunnat njuta av det vackra vädret.
 
Kram Malin💞
#1 - - Lillemor lorentzon:

Vilket fint dahlialand, det ska bli roligt att se när det blir blommor!

Svar: Ja, jag hoppas på många fina blommor 🌸🌺
malinlorentzon.se

Till top