Den som väntar...

Gott & Blandat, Lotus WL / LotusWL, SWB / Permalink / 0
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" heter det väl, men just nu så tycker jag att det passar bättre såhär "Den som väntar på något gott väntar alltid för länge". Just nu har flera av mina kollegor gått på semester men jag har en halvdag kvar att jobba. Den segaste halvdagen ever! Så i morgon blir det att gå upp tidigt igen. Jag är så trött nu så att ha fått en sovmorgon i morgon hade inte varit fel. 
 
Idag har vi festat igen med en massa god mat. Vi åt ute på hembygdsgården här i stan, det är rätt nyöppnat, och maten var god. Ville man ha mer mat så var det bara att säga till. Det var serice tycker jag. 
 
 
Vi kunde sitta ute och äta och det är ju skönt i dessa coronatider. Lite kallt var det emellanåt men det funkade. I kväll har vädret varit mycket finare. När Alva red Lotus så var det riktigt soligt och fint och i morgon väntar en riktigt varm dag.
 
💖
 
Hur har er dag varit? Hur går det för er med midsommaraftonsförberedelser? Vi får väl se hur vi ska fira vår midsommarafton. Dagen efter ska vi tävla så vi kommer att ha lite att fixa med, men något firande ska vi nog hinna med. 
 
Ha en fin torsdag i morgon!
 
Kram Malin💞
Till top