En försmak av semestern.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 2
Viken fin dag det har varit idag! Dagen började med morgonfodring i stallet. Sådana här mornar är det inga problem med att ta sig upp. På förmiddagen åkte vi till Skogsbacka och klippte klart gräset och fixade. Jag gjorde rabarberpaj och Johan grillade hamburgare för på eftermiddagen kom min bror och hans familj för att fira Gustav som fyllde för en vecka sedan. Snacka om att vi blev förvånade när min bror kom springandes till Backen. Han har sedan en tid tillbaka börjat springa och springer ofta och långt. Den här turen, hemifrån honom till oss, var ca 1,3 mil!!! Helt galet bra! 
 
 
Efter en stund kom resten av hans familj och vi festade loss på grillade hamburgare. Mätta och belåta åkte vi ner till sjön och idag har jag tagit premiärbadet för i år. Det var uppfriskande och skönt, visst lite kallt men det var inga problem att hoppa i ett par gånger. Termometern visade på 20 grader men det var vid vattenytan ungefär. Har ni badat ännu?
 
 
När vi kom hem igen så blev det kaffe, rabarberpaj, vanlijsås eller glass, strössel, kolasås och maränger för dem som hellre ville ha det. Det smakade riktigt bra efter badet.
 
Nu väntar några dagars arbete innan det är dags för semester. Det är dags att utvärdera året som gått. 
 
Hur har er helg varit? Har ni gått på semester ännu? 
 
Önskar er en fin start på veckan!
 
Kram Malin💞
#1 - - Ludvig:

<3 Tack för all inspiration du alltid ger <3

Här kommer en riktig inbjudan till billig märkeshopping <3

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Svar: Tackar! 😊
malinlorentzon.se

#2 - - birgitmaria:

Här är det oxå riktig sommar. Säkrast att njuta, man vet aldrig när det tar slut.
Japp, premiärbad här med!
Ingen semester än, men denna vecka är ju kortvecka, så det gör inte så mycket att jag jobbar.

Svar: Ja, det gäller verkligen att njuta. Man vet aldrig hur länge det sköna vädret håller i sig. Visst är det skönt att äntligen kunna bada. Hoppas på många sådana i sommar.
malinlorentzon.se

Till top