Glad Midsommar!

Blommor, Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Ja, inlägget blev som vanligt lite sent på kvällen så ni kanske läser det här i morgon. Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra midsommar och firat på det sätt som ni velat fira. 
 
💖
 
Vår midsommar började inte som jag planerat med sovmorgon. Den började med att grannen sågade med cirkelsåg kl.08.15! Som ni förstår så var jag allt annat än glad över det uppvaknandet. Det var bara att knalla upp och käka frukost. Alva och jag åkte till Lotus senare på förmiddagen. Idag blev det en skogstur plus galopp i paddocken inför tävlingen i morgon. Jag fixade stallet och putsade under tiden.
 
 
Därefter åkte vi hem och åt midsommarlunch! Så gott! 
 
 
I år har vi firat midsommar själva eftersom vi har tävling i morgon och jag orkar inte stressa runt. Vi har haft en mysig midsommar. Alva och Hampus har varit iväg en sväng själva och Siri har firat med kompisar. Jag, Johan och Gusa åkte efter lunchen till Skogsbacka och fixade lite där ute. Vi fikade och njöt av lugnet. Vi åkte till sjön och badade och det var riktigt skönt. Där och då slog det mig, nu är vi äntligen här, den bästa tiden på året då vi bor på landet! Det finns inget som slår det! Jag älskar det!
 
 
 
Jasminbusken luktar underbart nu!
 
 
 
Nu laddar vi för tävling med Lotus i Aneby i morgon. Alva ska starta regional 1.10m och det ska bli riktigt skoj och vi ska ha riktigt skoj. Det är det viktigaste! Det är så kul att tävlingarna börjar komma igång igen. 
 
Kram Malin 💞
Till top