Ja, så kan det gå.

Som ni vet så fick vårt marsvin Skrutta somna in i måndags pga sjukdom. Då hade vi kvar lilla Mysan och marsvin ska man inte ha själva. Då kan de dö av depression och det vill vi inte. Ett annat alternativ var att sälja Mysan till en annan familj som har fler svin. Vad tror ni att vi gjorde? 
 
I eftermiddag fick Lotus träffa en equiterapeut för en koll. Det är två år sedan som vi kollade Lotus så vi såg fram emot det. Lotus fick först stå i en box ifall han behövde kissa och efter det var det dags. Det klämdes och kändes och böjdes. Jag satt spänt och tittade på och försökte tyda equiterapeutens ansiktsuttryck och hur Lotus reagerade. Till slut sa equiterapeuten att han var så fin!!! Mjuk och fin i kroppen, symetrisk och det fanns inget att påpeka. Ni kan förstå att vi blev glada! 
 
Celinne var glad när Lotus var tillbaka i hagen.
 
Nu är det bara att fortsätta jobba Lotus som vi gör. Skönt att få ett kvitto på att vi gör ett bra arbete med honom. 
 
Ja, har ni kommit fram till något svar på frågan i början på inlägget... Ni som känner mig vet att jag aldrig skulle kunna sälja något av mina djur vidare till någon annan. Mysan blir kvar men jag låter henne inte vara ensam, så ... 
 
ikväll har vi två nya tjejer i marsvinsligan hahaha. Ni får välkomna... 
 
Doris och
 
Trollet. 
 
Ja, så kan det gå. Tjejerna är ännu överrens och det var allt ett svin som var lycklig över sina nya kompisar! Det verkar vara ganska svårt att få tag på marsvin idag så jag blev glad att jag så snabbt fick tag på två systar några mil ifrån stan. 
 
Ha det så bra alla!
Kram Malin💞 
#1 - - Anita :

Hahaha men jisses så söta marsvin!!

Svar: Ja, de är så larvigt söta :)
malinlorentzon.se