Längtan till landet.

Blommor, Gott & Blandat / Permalink / 2
Hur har ni det därute i sommarvärmen? Hoppas ni kan njuta av solen och värmen! 
Nu har det varit ett par dagar då jag haft så ont i ischiasnerven eller rättare sagt så är det piriformis, en muskel i min högra skinka som drar åt sig och trycker på ischiasnerven, så jag knappt vetat vart jag ska ta vägen. Som tur är så har min kollega en soffa i sitt klassrum som jag kunnat lägga mig på och försöka få loss på eländet. Det har lyckats bägge gångerna som tur är. Annars har det varit rätt skapligt på sista tiden. Nu har jag en tid hos kiropraktorn på måndag och efter det så hoppas jag att jag kan klara mig över semestern med egen träning och vila när jag behöver. Ja, träning... nu i sommar har jag tänkt försöka träna lite mer. Vi får väl se hur det går. Tanken är i varje fall god. 
 
 
Ikväll har Lotus fått gå ett riktigt ordentligt pass och han var så fin. Alva behövde knappt hålla i tyglarna utan han gick så fint i form ändå. Det är en riktigt go känsla. Det var bra att han fick ett bra pass idag för i morgon väntar hoppträning för Tord Westergren vilket ska bli kul. 
 
I helgen ska jag äntligen plantera ut mina dahlior. De börjar bli stora nu och måste komma ner i jorden. 
 
 
Just nu längtar jag ut på landet. Att få vara där hela tiden och njuta av lugnet och tystnaden. Åka och bada i sjön som ligger en liten bit bort, fika, träffa vänner, grilla, ja bara vara och slippa all denna stress och press. DET ska bli underbart! 
 
Nu är det bara en vanlig dag kvar i skolan och sedan avslutning med klassen. Det blir annorlunda men det ska bli mysigt. 
 
Ha det fint alla!

Kram Malin💞
#1 - - Linda:

Åh jag längtar också tills man kan åka och bada!

Svar: Det ska bli så skönt!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Förstår att du längtar till landet! :D

Svar: Ja, det ska blir så skönt!
malinlorentzon.se

Till top