Min måndag och semesterplaner.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Hej på er! Hur har ni det såhär på måndagskvällen? Dagen idag har bara rusat iväg. Det har gått i ett hela tiden. Fortsätter det såhär så är det snart fredag igen. 
 
Efter jobbet gjorde jag lite ärenden på stan. Det finns allt lite att fixa med inför skolavslutningen på fredag. Den blir helt annorlunda i år och vi vill göra den så bra vi bara kan för våra elever. Klassrummet ska bli festligare än vad det brukar vara osv. Dessutom har jag mina egna barn att tänka på. Min mellersta slutar 9:an och då ska det vara lite festligt. Så där måste vi fixa något också. Jag kan inte fatta det att hon är så stor nu.... min lilla S.
 
När jag kom hem efter alla ärenden så blev det en snabbfika och därefter åkte Alva och jag till stallet. Idag fick Lotus gå ett dressyrpass, inte vad han gillar mest, men så nyttigt för hoppningen. Han var riktigt fin till slut.
 
 
Jag har börjat fundera lite på vad vi ska hitta på i sommar... Det kommer bli en lugn sommar för oss och vi kommer att vara mycket på landet. Ett mål är att göra klart sovrumsgolvet i Skogsbacka, det som jag började med förra sommaren. Småutflykter kommer det säkert att bli, men vi kommer tänka oss för vad vi gör pga covid-19. Det är inte över än och det gäller verkligen att tänka på det.
 
Vad ska ni hitta på och hur tänker ni med semester? 
 
Måste bara säga tack till er som tar er tid att lämna en kommentar här på bloggen, så himla kul!😃 Det sporrar verkligen att göra fler inlägg! Jag blir också glad över att ni klickar på gilla-hjärtat i inlägget.
 
Nu ska jag snart i säng. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
Till top