Nu är det riktigt semester!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Landet, Livet på landet, Skogsbacka, Sommarbete, Torp / Permalink / 0
Nu är det semester! Ja, nu är det verkligen semester. Innan har jag inte haft den känslan riktigt men idag så flyttade Lotus och Celinne ut hit till oss i Skogsbacka för några veckors semester. Så mysigt och då kom semesterkänslan! 
 
 
Det var allt riktigt svettigt idag när vi körde ut dem. Termometern visade lite över 30 grader varmt. Vi träffades tidigt på förmiddagen och packade in alla saker i transporterna, lastade och åkte ut. Det kändes som om Lotus och Celinne kände igen sig sedan tidigare somrar. Lyckliga sprang de iväg ut i hagen och började genast att käka gräs. Tänk er vilken lycka! Massor av grönt, färskt gräs. Det kan ju inte bli bättre.
 
 
 
Jag själv firade med lite prosecco ikväll. Denna är riktigt god! Nu ska jag njuta av semestern. Jag hoppas att veckorna sniglar sig fram. 
 
Firar in semestern med prosecco! 
 
När vi var klara med hästarna och jag käkat lunch så gick jag och la mig en stund. Jag sov så gott och vaknade av att Johan, Gustav och Lilleman kom ut. Vi fixade fika och stack till sjön en sväng. Det var riktigt skönt i vattnet, 24 grader.
 
Ikväll har vi käkat tacos och varit en sväng vid sjön igen. 
 
Nu ska jag snart i säng. Det ska bli mysigt att ligga och höra hästarna ute i hagen. 
 
Kram Malin💞
Till top