Perfekt start på helgen!

Nej, det var nog ingen som känner mig som blev förvånad över att det kommit hit ett par små svin till. Doris och Trollet, som vi kallar dem, har funnit sig tillrätta och Mysan, det gamla svinet är så nöjd, så nu är ordningen återställd.
 
Idag har jobbet rullat på bra. Dessa sista veckor är bland de svåraste att jobba. Inget nytt kan dras igång utan det är jobba klart som är prio ett. Nu är det bara en vecka kvar sedan får barnen lov. Det är de verkligen värda efter ett helt läsårs kämpande.
 
Efter jobbet åkte jag på stan och gjorde lite ärenden. Presenter inhandlades, jag fixade mat och vitaminer till Lotus, några paket hämtades ut på posten mm. Ja, äntligen har mina ridstövlar kommit. Första gången som jag fick dem på posten så hade de skickat fel stövel. Fotstorleken var rätt men sedan stämde inget. Så jag fick skicka tillbaka dem. Nu äntligen kom de. Jag var så nervös för att de inte skulle passa och att jag skulle behöva skicka tillbaka dem ingen, men de satt som ett smäck! Så bra!
 
 
Nu ska de "bara" ridas in... Det kommer bli riktigt bra när det är klart. 
 
Lotus och jag tog en sväng ut i skogen i eftermiddags, precis när regnet höll upp. Det var en riktigt skön tur, en perfekt start på helgen. Att kunna varva ner på hästryggen, känna hur axlarna sjunker ner, njuta av naturen, känna adrenalinet komma igång i kroppen när vi galopperar i full fart, det finns nog inget som slår detta.
 
 
 
Ikväll har det varit en lugn kväll. I morgon ska jag upp tidigt för att morgonfodra hästarna. Det blir mysigt det. Hur har ni haft det idag? Har ni några planer för helgen?
 
Kram Malin💞