Så vackert nu.

Blommor, Gott & Blandat, Skogsbacka / Akleja, Landet, Livet på landet, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Nu är det så vackert i Skogsbacka. Det blommar överallt. Bakom huset har vi ett litet område med Lupiner. Det gäller att hålla efter dom annars tar de över, men ett litet område är bara fint tycker jag. De finns i så många färger, ja de är verkligen så vackra. 
 
 
En annan blomma som jag också tycker är fin är Akleja. Det är också en blomma som lätt sprider sig. Den finns i många olika färger, en favorit hos mig. 
 
En ljusrosa Akleja.
 
En lite mörkare rosa Alkeja.
 
Nu har äntligen sommarens grannar kommit på plats. Det är två sinkor som ska gå och beta i hagen bredvid torpet. Jag var och hälsade på dem och de var inte lika rädda som förra årets sinkor. Jag tycker det är så mysigt att ha ett par kor som går där och betar. 
 
 
 
Vår potatis börjar komma upp också och snart är det dags att kupa dem. Det ska bli riktigt gott med egen färskpotatis i sommar! Det och sill, gräddfil och gräslök, vilken hit! Tycker ni också om det? 
 
 
Idag har det annars varit fullt upp. Johan har klippt gräset, jag har fixat med krukväxterna inomhus. Pelargonerna som jag haft i stan har fått flytta ut till torpet. Vi har fikat och haft det riktigt skönt. Det finns inget som slår att vara på landet. Åh, vad jag önskar att jag hade en egen gård. Det är min allra högsta dröm, en egen gård med djur. 
 
Nej, nu ska jag snart i säng för i morgon väntar morgonfodring. Hoppas ni har haft en finfin lördag!
 
Kram Malin💞
Till top