Tävlingsdag nr 2.

Gott & Blandat, Lotus WL / Anebyortens Ridklubb, Lotus WL, Midsommarhoppet, SWB / Permalink / 1
Äntligen var det lite lagom varmt i sovrummet i natt. När klockan ringde kl. 05.00 i morse så sov jag som en stock. Trots det så var det inga större bkymmer att gå upp. Alva var redan vaken och vi fixade matsäck och åt frukost ihop, gjorde oss iordning och åkte sedan till stallet. Vi var i stallet vid 06.00. Lotus hade vi borstat igenom ordentligt kvällen innan så det var inte en massa smuts att få bort nu. Vi gav alla hästar frukost och Alva gjorde därefter iordning Lotus och vid 06.30 åkte vi mot Aneby och andra dagen på deras tävlingshelg "Midsommarhoppet". Vi var där igår och det gick kanonbra! Då placerade Alva och Lotus sig på en 5:te plats av 20 startande. 
 
Vi kom fram i bra tid och Alva gick banan medans jag stannade hos Lotus. När hon var klar var det dags att göra iordning honom och rida fram.
 
 
Framridningen och framhoppningen kändes enligt Alva kanon. Jag lämnade dem och gick till min plats för att filma. Usch, jag är alltid så nervös. När släpper sådant? Gör det någonsin det? 
 
 
Även idag gjorde de en sådan kanonrunda! Alva kom ut från banan med ett stort leende, noll fel i grunden och noll fel i omhoppningen vilket ledde till tredje bästa tid så långt, hon startade som nummer 12 av 22. Lotus fick en massa beröm och godis såklart. Sedan var det en spännande väntan. När alla ryttare gått i mål visade det sig att Alvas tid räckte till en 3:e placering! 
 
 
Ja, vilken tävlingshelg vi har haft. Jag får nästan nypa mig i armen, för det har gått så bra. Det är så roligt när allt funkar och att allt slit ger resultat. Såhär är det inte ofta så vi får njuta lite extra nu av framgångarna. 
 
När vi kom hem firade vi med gófika. Det var så gott! 
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Att gå upp kl. 05.00 plus all spänning gör mig lite trött efter en tävlingsdag. Lite har jag fixat med bl.a. kantklippt landen här i Skogsbacka. I natt ska några i familjen sova här ute och några i stan. Äntligen!!! I morgon blir det sovmorgon och jag tror inte att någon med cirkelsåg eller lövblås, som annars ofta väcker mig i stan, ska väcka mig här utan förhoppningsvis lite fågelkvitter. 
 
Hoppas ni har haft en fin söndag! Vi får väl se hur mycket regn det kommer i morgon. Här stod det på väderkartan att det kunde komma uppemot 46mm igår men det har ändrats till 19mm... Det behövs iofs. Det är riktigt torrt ute nu. 
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Härligt!! :)

Svar: Ja, verkligen! :)
malinlorentzon.se

Till top