Uteritt, bad och foto.

Foto, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Landet, Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 2
I morse när jag vaknade så var det sådär svalt och skönt i sovrummet. Jag smög upp för att inte väcka den andra och så gick Lilleman och jag ut. Jag gav Lotus sin frukost och fixade. Därefter gick vi in igen och åt frukost. Det tog en bra stund innan övriga vaknade så jag hann slumra till i soffan. Sån skön start på dagen! 
 
 
Efter förmiddagsfikat bestämde Alva och jag oss för att rida ut en sväng. Det var inte så varmt och det fläktade lite så alla jobbiga flugor skulle troligtvis inte vara så jobbiga. Både Lotus och Celinne var taggade på att komma ute en sväng och stod och väntade vid grinden. Det är så roligt att rida ut här ute. Det finns hur många ridvägar som helst att välja på. Det är bara fantasin som sätter stopp. Hemma, där vi står annars med Lotus, finns det tyvärr inte så många ridvägar så vi får njuta nu. Här ute är det riktigt backigt också så det blir bra träning mitt i sommarbetet. 
 
I eftermiddags åkte jag och Gustav till sjön och tog ett dopp. Det var faktiskt varmare i vattnet än uppe på land. Riktigt skönt om man höll sig under vattenytan. 
 
Ikväll har jag varit själv här ute och fixat. Jag har mockat i hagen, tänkte vara lite duktig med det så att det inte blir så mycket på en gång. Så är det någon i min närhet som vill ha lite hästskit så finns det att hämta 😃. Ja, så tänkte jag komma igång med fotandet i sommar. Det har gått lite trögt, men nu så var jag själv och kunde filosofera lite i min ensamhet så blev det några foton på Lotus och Celinne. Ja, det blir en del hästar här nu, jag ska försöka ta lite andra foton också. 
 
Lotus💖
 
Dessa två, såna bästisar!💕
 
I morgon tänkte jag ta tag i mina dahliasticklingar och plantera dem i störrre krukor. Bilder på dem kommer då! 
 
Ha det bra alla! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Amanda (Swedish Passport):

Åh, lät ju verkligen som en så fin start på dagen. Vet inte när jag vaknade upp i ett svalt sovrum senast alltså, haha ;)

Svar: Ja, det är så skönt! Hoppas det svalnar av hos dig med snart :)
malinlorentzon.se

#2 - - carvin:

sa du skit?

Svar: Ja 😄🐴💩
malinlorentzon.se

Till top