Vilken dag!

Gott & Blandat, Lotus WL, Samarbete / Amerigonordic, Deepshine, Skapa Reklam / Permalink / 1
Vilken dag! Vilket väder! Helt fantastiskt! Hur har ni det? Njuter ni av värmen och solen eller tycker ni att det är jobbigt? Jag tycker att det är rätt skönt, om jag får vara i skuggan. Om jag är mitt i solen får jag lite lätt panik, jag klarar inte av att bli för varm och att det steker i skinnet. Jag är rätt ljus och min hud mår inte särskilt bra av att vara i solen för mycket. Idag har jag varit och köpt mig solskyddskräm, faktor 50. För ett par år sedan var jag på sjukhuset och kollade upp mina leverfläckar och fick då rådet att inte vara i solen utan att hålla mig i skuggan. Så jag håller mig till det och så använder jag solskyddsfaktor också. Jag tycker det är riktigt läskigt med malignt melanom.... 
 
I morse ringde klockan redan vid 06.00. Alva och jag hade morgonen i stallet idag. Så mysigt så! Vi hade lite andra ärenden också idag när vi var i stallet så idag fixade vi med oss fika. Det skulle bli ett antal timmar innan vi var klara. När alla hästar kommit ut så tog vi transporten och åkte till ett reklamföretag här i stan. De fixade iordning vårt släp med våra sponsorer och Alvas namn. Under tiden de gjorde det så åkte vi tillbaka till stallet och gjorde stallsysslorna och fikade. När vi fikat klart var släpet klart så vi kunde åka och hämta det. Släpet blev så fint! Vi är verkligen supernöjda! 
 
 
 
Alva tog sedan ut Lotus på en sväng i skogen. När hon var tillbaka så var det straxt Lotus tur att få nya skor av hovslagaren. Perfekt att få det gjort innan han ska på semester. 
 
 
I eftermiddag har jag varit med min mamma på stan och hjälpt henne att skaffa sig en ny mobiltelefon. Jag passade också på att hämta ut lite paket på posten. Där var bland annat min vinst från Pavo fan club. Jag hade turen att vinna på facebook! Så himla kul och så bra saker! En liten säck med slobber, en förpackning med electrolyter, en pavohink (som jag velat ha väldigt länge, perfekt till slobber) och en keps. En toppenvinst! 
 
 
Ikväll ska jag inte göra någonting utan tar det bara lugnt. Siri är iväg och spelar fotbollsmatch och vad jag vet såhär långt så går det bra. Kul!
 
Ha det fint alla läsare och njut så gott ni kan av sommaren!
 
Kram Malin💞 
#1 - - Anita :

Tycker det är härligt med värmen, men djuren mina är inte lika nöjda :(

Svar: Det är samma här! Djuren är helt utslagna. Sedan kommer de igång på kvällarna när det svalnat av lite 😏
malinlorentzon.se

Till top