Blommor och ridning

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Hoppas ni har haft en fin lördag och kunnat njuta av solen. Idag har jag fixat iordning vår entré. Den har sett så tråkig ut på sista tiden, men nu så har jag livat upp den med lite blommor. Jag planterade penséer i den gamla verktygslådan, lite annorlunda men fint tycker jag.
 
 
Alva har jobbat fram till lunch och efter maten åkte jag och Alva till stallet. Idag var det tänkt att jag också skulle rida Lotus. Alva fick rida först. När hon var klar så var det min tur. Det är så längesedan jag red och jag har verkligen saknat det. Tyvärr har orken inte funnits, ridningen har blivit en sak jag plockat bort för att orka, vilket troligtvis har varit helt fel. För så bra och glad som jag var efter det här ridpasset, det var längesedan jag kände så. Så nu när alla tävlingar är inställda pga coronan så har vi bestämt att jag tar Lotus minst en gång i veckan. 
 
 
 
Min kondition och styrka är det inte mycket med, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på. Jag red i varje fall i varje gångart och drog på lite extra i galoppen längs ena långsidan i paddocken. Vilken känsla! Underbart! I morgon ska jag och Alva vara med och hoppa tillsammans med några i stallet. Jag börjar så får hon ta över när det blir lite högre hinder. Det ska verkligen bli kul! Håll tummarna för att jag sitter kvar... 
 
När stallet var klart åkte jag och Johan ut till Skogsbacka. Där planterade jag lite penséer och bara tog det lugnt.
 
 
Vi eldade och fikade. Johan gick en promenad med Lillis medans jag intog soffan och njöt av lugnet.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag! Ikväll snöar det lite här men den försvinner säkerligen i morgon för då ska det bli sol igen. Glöm inte ställa om klockan! Nu är det äntligen sommartid!
 
Kram Malin💞
#1 - - Elin:

Va härligt med en bra känsla efter ett ridpass, precis som det ska vara :)

Svar: Ja, verkligen!
malinlorentzon.se

Till top