Börjar bli riktigt trött.

Nu börjar det kännas i mig, i kropp och knopp, att det är rörigt och stimmigt med all denna corona. Jag är så trött! Idag när jag kom hem efter jobbet så tänkte jag vara lite duktig och skriva på bedömningarna men jag orkade bara inte. Energin var totalt slut så jag la mig på soffan istället och sov en stund. 
 
Just nu känner jag mig totalt tom. Jag vet inget, inget går att planera, jag får bara ta en dag i taget. Nu längtar jag efter att komma ut på landet, kunna börja fixa iordning i torpet. Jag längtar efter att sova där, bo där, sätta på vattnet, bara känna lugnet ingen stress, inget stim, för det är jag så trött på. Hade jag kunnat hade jag flyttat ut dit nu på en gång. 
 
Ikväll har Lotus fått jobba ute i paddocken. Det var riktigt skönt att kunna vara ute och Lotus hade mycket utrymma att springa på. Det gillar han och det gillar vi.
 
 
Det ska bli spännande att se vad regeringen kommer fram till, om de ska stänga skolorna. Jag tror inte på det. Jag tror bara att man skjuter problemen framför sig. Dessutom blir det många som jobbar inom bl.a. vården som måste vara hemma med sina barn och det funkar inte i dessa tider. Till dessa barn måste det finnas en annan lösning. Vad tycker ni? Ska de stänga skolorna eller inte? 
 
Nej, nu ska jag snart i säng. Var rädda om er där ute och ta hand om varandra!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Helt hysteriskt med allt kring Corona faktiskt... Suck..!!

Svar: Ja, verkligen. Samtidigt är det viktigt att ta det på allvar och göra allt man kan så att den inte sprids vidare.
malinlorentzon.se