Dressyr och jobb.

I morse vaknade jag tidigt. Det är som det brukar, när jag kan få sova så går det ändå inte. Jag låg i varje fall kvar en bra stund och gick upp vid 08.30. Efter frukosten åkte jag och Alva till stallet. Idag stod dressyr på schemat, ett riktigt dressyrpass. Inte Lotus älsklingsgren precis hahaha, men så viktigt även om han är hopphäst. Tänk om han kunde förstå det. En stund in i dressyrpasset visade Lotus att "nu räcker det". Då tyckte han att Alva var riktigt jobbig och Alva tyckte detsamma om honom, men Alva gav sig inte och jag är så grymt imponerad över hennes "jävlar anamma". Hon gav sig inte trots att hon var riktigt trött. Nu har vi lite att träna på så får det bli ett riktigt dressyrpass igen framöver. Så skoj!  
 
 
I eftermiddag har jag jobbat. Jag har suttit och skrivit i elevernas bedömningar i svenska och är i stort sett klar med det ämnet. Det har flutit på riktigt bra och det är skönt att vara igång. Nu ska bara alla de andra ämnena skrivas och så ska det skrivas IUP, individuell utvecklingsplan, för varje elev... Det är mycket jobb kvar, men gör jag lite varje dag så ska det hinnas med innan påsklovet för då har jag tänkt att vara ledig. 
 
I morgon är det dags att jobba igen. Det känns lite märkligt såhär i coronatider. Nu gäller det att vi ALLA tar vårt ansvar, inte skickar några snoriga, hostiga barn till skolan, inte går och jobbar om vi inte är 100% friska. Att vi ser till att tvätta oss ofta och noga. Vi har slutat ta i hand med våra elever i skolan, utan vi säger bara "Hej". Vi måsta ALLA hjälpas åt att stoppa den här smittan. Jag är inte så orolig för min egen skull, men för alla andra som ligger i riskzonen. Min man kan jobba hemifrån så han börjar dagen hemma i morgon. Tänk att det skulle bli såhär... riktigt läskigt om du frågar mig. Hur känner ni när det gäller coronaviruset?
 
Ta hand om er! Önskar er alla en bra start på veckan i morgon! 
 
Kram Malin💞