En fin söndag!

Det är mycket konstiga drömmar nu för tiden... I natt drömde jag om att Peder Fredricsom hade samma problem med sin ischiasnerv som jag har och jag tipsade honom om vad han skulle göra för att bli bättre 😂. Snacka om att det är rörigt hos mig. 
 
Idag åkte vi ut till stallet på förmiddagen. Tanken var att Alva och Lotus skulle gå upp och rida i paddocken, men eftersom det var payandjump så fick vi ändra planer. Det fick bli uteritt idag med. Vädret var toppenfint, lite kallt i luften men strålande sol, så en uteritt blev perfekt. Idag red hon ut själv så idag hade de galopperat och Lotus hade tyckt att det var riktigt skoj.
 
💖
 
När de ridit klart var det lunchdags i solen tillsamans med hagkompisen Celinne. 
 
Så fina tillsammans! 😍
 
Nu i dessa sjukdomstider är det oerhört skönt att komma ut till stallet och fokusera på andra saker. Träffa vännerna där och prata om annat. Att klappa om Lotus är också så rogivande, att stå och mysa göra att stress och oro försvinner för en stund. 
 
Efter middagen idag åkte vi ut till Skogsbacka. Där har våren kommit igång ordentligt. Krokusen blommade och även snödropparna. De poppade upp lite överallt. 
 
 
Det blev lite trädgårdsarbete innan det var dags för årets första fika på verandan. Johan räfsade efter mullvaden som lämnat jordhögar på gräsmattan och jag rensade lite i landen. 
 
 
Snart ska vi sätta igång och göra iordning landen där jag ska plantera mina dahlior. I år kommer vi att sätta potatis i pallkragarna. Det blir perfekt tror jag. Potatis är rätt smidigt att odla ändå. Snart är det också dags att sätta på vattnet igen men vi väntar ett litet tag till. Snart är det också dags att sova där igen. Jag längtar! Det känns som om livet återvänder sakta men säkert när jag är där ute. 
 
 
Vi gick en sväng i skogen också för att se ifall blåsipporna kommit upp och visst hade de det. De fanns på samma plats som de alltid gör. Så fina och söta! 
 
 
 
Tänk vilken fin helg vi har haft vädermässigt sett. Jag hoppas ni har kunnat vara ute och njuta av solen ni också! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Elin:

Hej! Hittade precis hit. Vilken trevlig blogg. Då jag själv är hästtjej så fångades jag av en hästbild och hittade hit. :)

Svar: Hej! Vad kul att du gillar den! Välkommen förbi igen!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Åååh, vår i varenda bild!! Underbart

Svar: Ja, visst är det underbart!
malinlorentzon.se