Fredag och lördag!

Hej på er! Igår blev det tyvärr inget inlägg. Jag var totalt slut på kvällen så jag somnade i soffan, men nu är jag tillbaks! Hur har ni det såhär på lördagen? Hoppas ni har haft en bra start på helgen!
 
Igår efter jobbet så blev det fika tillsammans med kollegor och ex-kollegor på ett café här i stan, närmare sagt "Gula huset". Jag tog en "Silviakaka" och en kaffe latte. Äntligen kom jag ihåg att beställa lite lyxigare kaffe för en gångskull. 
 
Mums! 
 
Därefter åkte jag till stallet för att ta in hästarna och göra stallsysslor. Alva kom ut lite senare eftersom hon kom hem sent från skolan och så red hon ut en sväng. Vi fixade också iordning inför tävlingen som vi varit på idag. 
 
I morse ringde klockan tidigt för idag har vi haft morgonfodringen och varit och tävlat i Jönköping. Lotus hann komma ut på morgonen och äta sin frukost vilket är det bästa för honom. Så går det att göra så, då vi ska tävla, så får han gå ut en sväng innan vi gör iordning honom, annars får han äta i transporten.
 
Vi kom iväg i bra tid. Vi tänkte åka runt 09.00 men eftersom vi var klara vid 08.30 så åkte vi då. Det är alltid lite lurigt med starttider på hopptävlingar, så hellre att vara ute i god tid än att behöva bli stressad. Det är varken bra för ryttare eller häst om det blir så. 
 
 
 
Lotus fick mat när vi kom fram och Alva och jag gick och kollade banan. Hampus var snäll och stannade hos Lotus. Även denna gången fick vi till det bra med framridning och framhoppning. På framhoppningen var det däremot smått kaos! Usch, det är det värsta på hopptävlingar! 
 
Alva och Lotus gjorde en riktigt bra runda, bra tempo och fina språng. Tyvärr så blev det ett pet och en rivning. Då gäller det att fundera på vad som kunde gjorts annorlunda för då är inte rivningarna förgäves. 
 
 
 
💖
 
Det är så kul att vara ute på tävling! Nu ser vi fram emot nästa tävling som är om ett par veckor. 
 
Nu ska jag ta det lugnt och sedan blir det nog att vi ser "Mello" ikväll. Har ni någon favorit? Jag vet inte riktigt vem jag hejjar på... Felix Sandmans låt är rätt bra. 
 
Kram Malin💞
2 kommentarer publicerat i Gott & Blandat, Lotus WL;
Taggar: 1.10m, Amerigo, Amerigonordic, Jönköpings Fältrittklubb, Lotus WL, Regional hopptävling, SWB
#1 - - julia:

Du har en fin blogg! Kolla in på min fina nya blogg med. :) https://juliafreelove.blogspot.com/

mvh Julia

Svar: Tack! Tar en sväng förbi 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Josse:

Ville bara kika in och önska dig en trevlig söndag :)

Svar: Tack!!! Detsamma! :)
malinlorentzon.se