Full fart!

Veckan började med full fart. Idag har jag varit med mina elever till stadsbiblioteket där de fått låna böcker och då fått eget lånekort. Det var stort! Det blev verkligen lyckat.
 
På min lunchrast hade jag tid hos sjukgymnasten för ryggen och det blev ett intressant och bra möte. Det kommer nog bli bra. Det var roligt att höra att jag var stark i både bål och rygg och att jag skulle vara mycket i stallet och gärna rida. Ridningen gör ingen skada utan stärker bara ryggen och bålen ännu mer. Dessutom ska jag också göra "plankan" vilket är mindre roligt men det är bara att ta tag i det eländet. 
 
Idag efter jobbet tog jag det lugnt en stund. Alva och jag åkte sedan till stallet och Alva red och jag fixade iordning. 
 
 
Ikväll har vi diskuterat "Corona" här hemma som säkert många andra också gör. Tanken är att Siris fotbollslag ska åka på träningsläger i Spanien framöver, vilket jag inte tycker känns något bra alls... Hur skulle ni tänka kring något sådant? 
 
Nej, nu ska vi snart se "Tunn is". En riktigt bra och spännande serie. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Emma Engström:

Åh ett lånekort minns jag vad jag verkligen älskade att ha när jag var yngre! Läser inte mycket just nu, men har gjort :D

Svar: Jag läser heller inte särskilt mycket tyvärr.
malinlorentzon.se