God överraskning!

Idag när jag kom hem efter jobbet så stod Alva och fixade våfflor! Så gott och precis vad jag behövde efter en lång arbetsdag. Det var riktigt gott och de blir säkert våfflor någon mer gång den här veckan eftersom våffeldagen är på onsdag. Vi får väl ta vår våffeldag på torsdag eftersom vi är och tränar på onsdag. 
 
 
Vad tycker ni om att ha på våfflor? Jag gillar att ha glass, sylt till eller smör och socker. Mums! 
 
Idag har Lotus fått nya skor så det blev ett lite lättre pass ikväll. Äntligen är skorna med snösulor och brodd borta. Jag tycker alltid att det känns så skönt när den perioden är över och Lotus får "lufta" hovarna. Nu dröjer det länge tills nya skor med snösulor och brodd åker på igen. 
 
I helgen väntar sommartid och det blir längre utevistelse för Lotus och övriga hästar. Det ska bli riktigt skönt att ha dem ute längre. I och med det så blir det lättare mockning. Det är inte fel!
 
Nu ska jag snart i säng och ladda inför långdag i morgon. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anna:

Jag älskar att ha vaniljglass och sylt på mina ^^

Svar: Ja, det är riktigt gott!
malinlorentzon.se

#2 - - Jenny :

Gillar att ha räkost och strimlad sallad på våfflorna 😋

Svar: Det lät ju riktigt gott! Det får jag testa någon gång 👍🏼
malinlorentzon.se

#3 - - Emelie:

Jag gillar att ha glass och sylt på mina, ibland lönnsirap :) Ha en fin dag och kolla gärna in min förlossningsberättelse!

Svar: Lönnsirap är riktigt gott! Det brukar vi ha till amerikanska pannkakor, men det måste testas på våfflor! Kikar förbi en sväng hos dig! Ha en fin tisdagskväll!
malinlorentzon.se