Inställt.

Ikväll var det tänkt att vi skulle gått på Özz och Måns föreställning "Världens historia". Igår fick vi meddelande om att de istället för att göra en föreställning gjorde två med mindre publik pga coronaviruset. Vi funderade lite på hur vi skulle göra, om vi skulle gå, men beslutade oss för att strunta i det. Det kändes inte bra i hjärtat att gå. Även om vi skulle fixa coronaviruset, vilket vi i och för sig inte vet, så har vi  många vänner i riskgrupperna, med underliggande sjukdomar och våra föräldrar är inte unga längre. Vi bryr oss mycket om dem och alla i riskzonen och vill inte på något sätt riskera deras hälsa. I dessa tider gäller det att tänka ett steg längre, inte bara på sig själv. I eftermiddag kom det ett mail att hela föreställningen var inställd och att vi skulle spara våra biljetter för vi fick ett nytt datum, i höst, så nu får vi något att se fram emot. 
 
Efter jobbet idag blev det fika på stan med en vän. Jag tog en grillad smörgås med kyckling, pesto och mozzarella och det var så gott. Till det tog jag en karamellatte, helt underbart god! 
 
 
Så mysigt att träffas en stund och prata om allt. 
 
När jag kom hem var jag riktigt trött så jag gick och la mig en stund på soffan tillsammans med min lilla följeslagare Missan. 
 
 
Vi sov i två timmar, så trött... Efter det åkte jag en snabbis till stallet. Fixade Lotus mat och såg till att allt var som det skulle. 
 
En sak som gjort mig så glad idag är att jag inte har haft något ont i ryggen eller ischiasnerven på hela dagen! Jag hade lite känning när jag fikade på stan annars har det inte varit något. Det är helt underbart och jag är så glad för det! Det är längesedan jag inte hade ont en kväll... vet helt ärligt inte när det var sist... 
 
Hoppas ni har det bra och tänk på att tvätta händerna ofta och noga!
 
Kram Malin💞
#1 - - Elisabeth:

♥️

Svar: ❤️
malinlorentzon.se

#2 - - Marie:

Ohh så gott det ser ut och ja tråkigt att det är så mycket som blir inställt

Svar: Ja, visst är det trist men hellre det säkra före det osäkra.
malinlorentzon.se