Kanonlördag och kalas

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Strålande solsken och inte ett moln på himlen. Precis vad jag behöver nu. Vi åkte ut till stallet skapligt på förmiddagen. Idag fick det bli en uteritt igen eftersom vädret visade sig från sin bästa sida. Lotus går så mycket i ridhus så att det blir två dagar på rad med uteritt är inget som skadar. 
 
Lite mys innan det var dags att tränsa.💗
 
 
💖
 
När stallet var klart åkte vi hem och fixade iordning oss för att åka vidare på kalas, 8- och 12-årskalas. Brorsans barn Ebba och Olle fyller år i veckan som kommer så idag var det kalas i Skogstuna.
 
Finaste Olle och Ebba💕
 
Kalaset började med presentöppning. Det är underbart att se barns reaktioner när de sliter upp pappret. 
 
 
 
På kalaset bjöds det på korv med hembakat korvbröd och till efterrätt blev det smaskiga tårtor. Kristina, brorsans fru, hade fixat med allt gott. Vi lämnade inte kalaset hungriga som ni kan förstå. 
 
 
Olle hade en glass/godistårta och Ebba som har blivit en riktig hästtjej fick en hästtårta. Visst är den fin! 
 
 
 
 
När vi åkte hem höll solen på att gå ner. En riktigt bra dag har det varit idag. 
 
 
Efter allt kalasande så tror man inte att man ska bli hungrig, men det blev vi. Ikväll provade jag den nya sushirestaurangens sushi. Himmel så gott!!! Jag kommer helt klart att köpa sushi därifrån igen. 
 
Underbart gott!
 
Nu ska jag slappa i soffan. Hoppas ni har haft en bra lördag! När ni kikat förbi så klicka gärna på "Gilla-hjärtat" här nedanför inlägget. Lite kul med respons på inläggen😊
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Så härligt :D

Svar: Ja, en riktigt bra lördag! :)
malinlorentzon.se

#2 - - Linnéa:

Vilka fina hästbilder!

Kärleksfullt!

Fina barn!

Fin tårta med hästen där!

Svar: Tack för din fina kommentar! 🤗
malinlorentzon.se