"Korven"

Äntligen, äntligen fredag! Det har verkligen varit en konstig arbetsvecka med corona hit och corona dit. Mycket elevbortfall men ändå bra jobb med dem som varit på plats. Några av mina elelver tycker corona är lite jobbigt och har döpt om den till "korven", så vi säger "korven" istället för corona. Allt som lugnar är bra! Sedan pratar vi inte särskilt mycket om viruset, men kommer det upp måste det bli bra, inte oroande. 
 
Efter jobbet idag blev det fika och vila. När jag lade mig på nerevåningen så ropade jag efter min sovkompis Missan, jag hörde ett litet dunk i golvet från vårt sovrum på övervåningen och efter en liten stund kom hon springande till mig och la sig. Hur gulligt är inte det?! 
 
Mysigt!
 
Efter att ha vilat en timme så åkte jag och Alva till Lotus. Idag fick det bli uteritt efter hoppträningen igår. Nu är det så skönt för mörkret kommer inte förrän efter halv sju. Idag är det förresten vårdagjämning! Nu är vi helt klart på väg åt rätt håll! Nästa helg ställer vi om klockan till sommartid! Åh, vad jag älskar den här tiden på året! 
 
💖
 
Ikväll har vi tittat på "Lets dance". Ett roligt program som vi kommer följa. Hur har er fredag varit? Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin💞