Nytt utseende.

Jaha, nu har jag bytt utseende på bloggen igen. Jag var inte helt nöjd med min förra så jag har bytt tillbaka till det jag har haft innan. Jag tycker det blev bättre, vad tycker ni? 
 
I morse vaknade jag supertidigt igen eftersom min man gick upp tidigt för att skjutsa Alva som skulle jobba. Jag lyckades somna om, tack och lov och kunde sova till efter åtta. Jag gick inte upp förrän vid nio så det får jag vara nöjd med. 
 
På förmiddagen åkte jag till stallet och gick en promenad med Lotus. Därefter blev det lite borstning, mys och täckesbyte eftersom det ska bli varmare framöver. Alla stallssysslor fixades också. 
 
Mums med lunch!
 
Idag har det inte blivit gjort så mycket annars. Jag har vilat för jag har känt mig så trött, men jag har fixat så att alla pelargoner har fått sig en riktig omgång. Vi får väl se om de överlever... 
 
 
Jag kanske är lite sent ute, men bättre sent än aldrig som man säger. 
 
Ikväll har jag varit och tittat på Siri som spelat träningsmatch hemma mot Boxholm. De vann med 5-1! Så duktiga! Det var riktigt kallt och ryggen tyckte inte det var så bra att jag stod still. I morgon ska jag till sjukgymnasten. Jag fick en akuttid i fredags så det känns bra. Hoppas verkligen att de kan hjälpa mig. Annars har jag tid till kiropraktorn på torsdag. 
 
Hoppas att ni har haft en bra söndag! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Ser ut att vara liv i Pelargonerna :D Kuuul :)

Svar: Ja, nå’t litet liv är det nog. :)
malinlorentzon.se