Omplantering och hoppning.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, Mårbacka / Permalink / 1
I morse vaknade jag och hade sååå ont i ryggen. Jag tog mig knappt upp ur sängen så hemskt ont hade jag... av träningsvärk!😂 Igår red jag en sväng på Lotus, inget jättelångt pass, men tillräckligt för att lyckas få denna underbara träningsvärk. Min rygg och mina ljumskar är inte att leka med idag, men jag älskar träningsvärk! Då vet jag att jag har gjort något bra med kroppen. 
 
Idag på eftermiddagen träffades vi som skulle vara med på stallets lilla hoppträning en stund innan för lite gemensamt fika. Så kul att hitta på något tillsammans med stallvänner! Vi bidrog med lite var, kaffe, saft, kakor och så hade en i stallet bakat en långpanna med kärleksmums. En perfekt uppladdning innan träning!
 
 
Idag startade jag ridpasset med uppvärmning. Därefter red vi över bommar och till slut hoppade vi över ett litet kryss på 50-60cm. Inget märkvärdigt alls och inget snyggt från min sida, men jag är så stolt över mig själv! Äntligen har jag hoppat, eller hoppat och hoppat, skuttat över ett litet hinder tillsammans med Lotus. Det har varit mitt mål sedan länge. Nu är det bara att fortsätta och träna vidare så kan det kanske bli ordentlig hoppning i framtiden. När jag satt där uppe på Lotus så tänkte jag på vad Alva brukar hoppa, hinder på 1.10m... jag är grymt imponerad av det hon gör! Alva tog över när jag var nöjd och så fick Lotus hoppa på riktigt. 😊 
 
 
Annars har det varit en väldigt lugn dag. Mina pelargoner har fått ny jord och förhoppningsvis klarar de min behandling. Jag har använt mig av Mårbacka pelargonjord. 
 
 
 
Hoppas att ni har haft en fin söndag! Vi hade snö här i morse när vi vaknade! Det vill jag absolut inte ha mer av, men nu är vi snart inne i april och då kan allt hända. Idag har annars solen lyst men det har blåst kallt. Hur har ni haft det?
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Härligt!! :)

Svar: Ja, helt underbart!
malinlorentzon.se

Till top