Sushi och promenad.

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL / Permalink / 0
Ännu en vacker vårdag har det varit idag! Strålande solsken och jag njuter verkligen! Idag har vi gynnat får sushirestaurang här i stan. Jag beställde sushi och min man tog en annan rätt. 
 
 
Denna sushimeny med 12 bitar är fantastiskt god! Jag kan riktigt längta efter den emellanåt. Jag tycker jag blir sådär bra mätt av sushi, inte sådär äckligt mätt om ni förstår vad jag menar. 
 
Efter att jag tryckt i mig 12 bitar sushi så var det dags att ta en långpromenad med Lilleman, vår cocker. Vi gick en ordentlig runda i vårsolen. Jag kände att det är dags att skaffa en ny vårjacka😊. Det blev lite varmt. 
 
 
 
 
Vi tog en lång promenad i en park i närheten av där vi bor. Vi gick en runda inne i parken och på vägen tillbaka hem gick vi långs ån på spången. Där såg vi två vackra svanar. En riktigt fin promenad.
 
När jag kom hem sov jag en stund på soffan. Natten tills idag har jag sovit sämre än någonsin. Jag var vaken mellan 01.30 och 03.30. Det slutade med att jag gick upp och åt lite yoghurt och sedan la jag mig igen. Till slut somnade jag och sov till efter 07.00. 
 
Ikväll har Alva ridit ut tillsammans med några stallkompisar. Så mysigt!
 
Foto: Roger Sannegård
 
Foto: Roger Sannegård
 
Vi får se lite vad vi hittar på med Lotus i helgen. Nu är alla tävlingar inställda pga coronan. Jag tycker att det var ett bra beslut. Då behöver det inte vara några funderingar. 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag! Njut nu av helgen!
 
Kram Malin💞
Till top