Väntar på lökar.

Hur har ni det där ute i coronastimmet? Är någon av er läsare sjuk? Här är det än så länge lugnt. Jag tvättar händerna så mycket att de nu har börjat bli riktigt torra. Bäst att börja smörja in dem... 
 
Nu hoppas jag att mina dahlialökar som jag beställde i januari är på väg. Läste på hemsidan jag beställde ifrån att de levererar lökarna i slutet av mars, så nu kan de komma när som helst. När vi var i Skogsbacka sist tittade vi på var jag ska plantera dem. Det blir att lite att fixa med, men så kul det ska bli. 
 
Idag åkte Alva till stallet lite tidigare. Jag hade inte behövt åka ut men jag kunde inte hålla mig borta från stallet och Lotus. Det riktigt skönt att åka ut dit efter min långa arbetsdag. När jag kom ut dit så hjälpte jag till att ta in hästarna och lägga ut frukost, därefter mockade jag Lotus box. När jag var klar fick Lotus komma ner och då fick han sin slobber. Så gott! Han älskar slobber!
 
 
 
Han visar så tydligt att han älskar sin mat. Först lyfter han på ena framhoven och sedan på nästa. Sådär håller han på och växlar mellan att lyfta framhovarna. 
 
I morgon är det dags för hoppträning hos Julia. Det ska bli så kul att komma iväg och träna även om jag bara står på backen. 
 
Ha en fin onsdag alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Frisk även jag, men nästan så man blir sjuk (i huvudet) av alla hysteriska kunden på jobbet.... Toalettpapper?!?!
Helt galna.... haha!
Kram

Svar: Ja exakt hahaha. Förstår inte riktigt hur de tänker när de hamstrar toapapper...
malinlorentzon.se

#2 - - Fia:

Men gud vad gulligt!

Svar: Ja, han njuter verkligen.
malinlorentzon.se

#3 - - Liv:

Vi är fortfarande friska - och hoppas verkligen vi får fortsätta vara det!

Svar: Vad skönt! Håller tummarna för att ni får vara det!
malinlorentzon.se