Årets första rabarberpaj.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 2
Vilket toppenväder vi har haft idag! Äntligen är det värme här några dagar! Idag var vi i stallet på förmiddagen och Alva red ut barbacka på Lotus en sväng. Så mysigt! Han njöt verkligen av att lufsa ut en sväng. 
 
 
Efter lunchen åkte vi ut till Skogsbacka. Nu har äppelträden börjat slå ut i blom, en blandning på vitt och rosa, så vackert.
 
 
 
Senare på eftermiddagen var min mans föräldrar utbjudna på fika. Innan de kom fixade vi i trädgården. Vi rensade klart bland jordgubbsplantorna och jag satte potatis. I år blir det potatis i pallkragarna. Jag fixade årets första rabarberpaj. Den doften som blir av nygjord rabarberpaj mmmmmmm säger jag bara. Så gott! 
 
Når de åkt hem fixade vi iordning och njöt av lugnet på landet. Fåglarna kvittrade och kvällsljuset var så fint. Jag gick runt en sväng och tog lite foton.
 
 
 
När jag fotade mandelblommorna så var det en riktigt irriterad liten fågel ovanför mig. Jag tittade upp och såg en liten talgoxe nära fågelholken som kvittrade riktigt argt. Jag gick genast undan ifall det var ungar i holken och visst var det så. Jag satte mig på gräset en bit bort och väntade. Till slut vågade de flyga fram och in i holken för att mata sina ungar. Så kul att vi har ungar i den holken i år igen! 
 
 
Hur har du det såhär den här långhelgen? Jobbar du eller är du ledig? Har du hittat på något? 
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Zorina:

Härlig tid i naturen nu. Jag önskar jag var ledig idag, men det blir jobb o sen närmar det sej semester iallafall. Ha en skön långhelg! Kram

Svar: Ja, visst är det! Hoppas du får en riktigt bra jobbdag idag! Vi får njuta nu och förhoppningsvis går tiden inte för fort. Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Gå gott med paj!! :)

Svar: Ja, så gott! Det blir rabarberpaj idag med 😁
malinlorentzon.se

Till top